Mødested:

Mandag - fredag: kl. 9.30 - 13.00
Torsdag: kl. 9.30 - 17.00

Sorggruppe for voksne i Favrskov

At miste er en del af livet, me nfor mange kan det være svært at komme videre efter den første tid.

Man kan begynde at føle sig som en belastning for venner og familie, og det kan være svært at finde mennesker i ens omgangskreds, som forstår, hvor lang tid sorg varer og hvor meget livet er forandret.

I den situation tror vi, at et forløb i sorggruppen kan være en hjælp.

Formålet med sorggruppen er at skabe et rum, hvor man kan møde ligestillede, og hvor der er tid og plads til at tale om alle de svære følelser, der dukker op, når man har mistet. som gruppe ønsker vi at skabe et trygt og fordomsfrit miljø, hvor det både er tilladt at tale og at tie sammen.

Gruppen er for alle, der har mistet ægtefælle/partner, voksent barn eller en nær slægtning.

Kontakt:

Gruppen ledes af sognepræst Mette Krabbe, flere oplysninger kan fås ved henvendelse på kirkekontoret i Hadsten, tlf. 86 98 04 25

eller kontakt én af præsterne:

Mette Krabbe - tlf. 86 98 90 65
Eva Pedersen - tlf. 23 27 15 11
Thit Kirkeby-Hinrup - tlf. 86 46 35 53
Anders Bonde - tlf.  86 91 01 44

Når man henvender sig, vil man blive tilbudt en individuel samtale, før man kommer til det første møde.
Her kan man få mere at vide om gruppen, fortælle om sin egen situation og vi finder i fællesskab ud af, om sorggruppen kan være en hjælp. Der serveres en kop kaffe eller the undervejs.

Sognehuset:

Skråvej 6,
Hvorslev

Kirkebladet:

Næste deadline 1. juni 2019

Har du gode idéer til det næste kirkeblad, skriv til
redaktøren - helleskovkjaer@outlook.dk

Nyttige links