torsdag20feb2020

Sangaften - Den Danske Sang

torsdag20feb2020

Torsdag den 20. februar 2020, kl. 19.30 i Sognehuset

Pianist Ulrik Damm og korleder Birgitte Kaas Sørensen startede i 2008 Jennumparkens Børnekor, hvor 80% af børnene er med anden etnisk baggrund end dansk.
Det viste sig hurtigt, at sangen var en fantastisk kulturformidler og en væsentlig integrationsfaktor. Børnekoret har siden da optrådt ved talrige koncerter på plejehjem, i sognegårde, i Tivoli, i DR’s koncertsal og sågar for selveste Dronning Margrethe II.

Børnekoret modtog Randers Kulturpris januar 2019, og Birgitte Kaas Sørensen blev kåret som Årets Randersborger august 2019 for sit fantastiske integrationsarbejde.  Birgitte Kaas Sørensen har sammensat et episk PowerPoint-show med korets oplevelser og arrangementer, som krydres med søde og sjove historier og med sange fra det livsbekræftende arbejde. Denne aften synges nogle af disse sange af Birgitte, men deltagerne får også selv lov til at synge med. Ulrik Damm akkompagnerer på klaver.

Der vil være et let traktement
Mødested: Sognehuset, Skråvej 6, Hvorslev 
Alle er velkommen - fri entré.

Vi måtte desværre udsætte Den Danske Sang i oktober 2019, grundet sammenfald i i kalenderen med borgerforeningen i Vellev, men nu er vi klar.